Seničan radí Seničanom za cestou ku zdravšiemu životu

Nový rok, nový začiatok/nový ja/lepší ja a mnoho iného. Určite si to viackrát čítal na instagrame, či svojej fejsbúkovskej nástenke. Zmeny v živote by sa mali robiť bez ohľadu na konkrétny dátum. Bodka. Uvedomujem si však, že dátum 01.01. bez ohľadu na rok je tak trochu magický a viacerým ľuďom slúži ako určitý odrazový mostík za lepším životom, teda aspoň vykročením a jeho začatím.

V roku 2015 patrilo slovku schudnúť prvá priečka všetkých novoročných predsavzatí, nielen tých, zo sveta fitness a zdravého životného štýlu. Samozrejme, nejdem tu teraz polemizovať ako sú preplnené fitká, ako sa v obchodných reťazcoch teraz nakupuje šalát na tony, a dokonca ako aj na zľadovatelej cyklotrase stretnem aj v tomto počasí zopár bežcov. To už zo všetkých médií vieš.

Tento nový seriál bude mať za úlohu pomôcť. Pomôcť vydržať a vytrvať v boji za lepším životom, kedy prostredníctvom overených, vyskúšaných a hlavne bullshit free informácií dosiahneš svoje vytúžené ciele. Už som to spomínal v nejednom článku, no pre mňa najdôležitejšia vec, nielen vo svete fitness je konzistencia. Vedieť ustáť akékoľvek problémy a zotrvať pri vykonávaní dôležitých krokov pre dosiahnutie svojich cieľov je kľúčové.

 

senicaniaradiasenicanom

 

V odstavci vyššie som zámerne použil slovo seriál. Už jeden seriál tu bol (Seničania radia Seničanom), kedy si si mohol/la prečítať niečo zaujímave o športovcoch Senice, kedy okrem ich života sme sa ti snažili pár riadkami posunúť i rady, tipy z oblasti fitness, športu a zdravého životného štýlu. Svojimi odpoveďami nás potešili a edukovali Daniel Žvach, Tomáš Vacula, Lucia Kóňová, Michal Králik, Silvia Ravasová, Marika Salajková, Alžbeta Ovečková, Martin Ondrovič, Juraj Hlávek a v neposlendom rade Andy Jakubcová.

 

12506738_10205603965160403_250817813_n

 

O čo teda pôjde?
Jedná sa o voľné pokračovanie predchádzajúcej, a dovolím si tvrdiť i úspešnej, sérii článkov so zameraním na posilňovanie, šport, fitness, zdravý životný štýl a zlepšenie postavy. Ako redaktor tímu Senice + , a zároveň člen redakcie Refresheru, konkrétne FITCULTU  „spojím“ tieto dve domény a každý týždeň ti naservírujem nové, štúdiami potvrdené, no hlavne overené informácie, ktoré ti zaručene pomôžu zmeniť svoj život k lepšiemu, zdravšiemu ja.

Ak si mladší čitateľ vybudujeme si spolu návyky, ktoré sa ti určite neskôr v živote zídu, či už v rámci fitness, varenia, cvičenia i napríklad doplnkov výživy. No, ak patríš k vekovo vyzretejším čitateľom, predĺžime si pomocou týchto článkov spolu život. Nikdy nie je neskoro začať, tak prečo nie dnes?

logo: fitcult.refresher.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *