Koronavírus na Slovensku po okresoch

Aktuálne dáta z národného centra zdravotníckych informácií v súvisloti s aktuálnou pandémiou Koronavírusu na Slovensku. Ak si chcete pozrieť dáta po okresoch, treba do okna napísať okres.

Výsledky celoplošného testovania 31.10.-1.11.2020 v meste Senica

Prvého kola celoplošného testovania v meste Senica sa zúčastnilo približne 11 500 občanov, z toho pozitívne testovaných bolo iba okolo 1%. Druhé kolo plošného testovania prebehne pravdepodobne nasledujúci víkend.

Zadajte svoj okres

Pre Seničanov

Aktuálne z Polikliniky (10.6.2020)

S účinnosťou od 10.6.2020 sa pri vstupe do Polikliniky Senica n.o. nevykonáva meranie teploty. Prevádzková doba počas ktorej je Poliklinika otvorená, je v čase  6,00 – 16,30 hod. V tomto čase je otvorený hlavný vchod (vchod z parkoviska)a tiež vchod pri APS (bývalá LSPP). 

V čase prevádzky APS v pracovných dňoch od 16,00 – 22,00 hod., cez víkend a vo sviatok v čase 7,00 – 22,00 hod. je vstup do APS otvorený.

Žiadame pacientov, ktorí vstupujú do vnútorných priestorov, aby mali na tvári ochranné rúško alebo inú ochranu tváre a používali dezinfekciu, ktorá je umiestnená v automatických dávkovačoch pri hlavnom vchode dobudovy vo vestibule a tiež vo vstupe pri APS.

Ako a kedy k lekárovi?

Mesto Senica

Užitočné informácie

Pripravili sme pre vás aktuálne otváracie hodiny Supermarketov Kaufland, Lidl, Billa, TESCO v Senici aj s oznamom časov len pre seniorov. Aktuálne otváracie hodiny potravín Jednota v Senici. Čísla na všetky Taxislužby v Senici, ktoré vám môžu doviezť tovar. Aktuálny rozpis MHD Senica, ktorá premáva ako počas školských prázdnin aj s informáciami ako sa správať v MHD. Zoznam reštaurácií v Senici, ktoré rozvážajú svoje jedlo a nápoje. Napísali sme článok ako zabaviť a ochrániť našich rodičov a starých rodičov. Chystáme pre vás aj ďalšie uľahčenia aby ste mali všetky informácie pokope. Chystáme ďalšie prehľady lokálnych prevádzok, ktoré sa snažia a ako tak fungujú aj v tejto krízovej situácií. Veľa informácií nájdete aj na oficiálnych stránkach mesta Senica a na Facebooku Senica Plus, Seničan, SČK Senica a Mesto Senica.

Koronavírus na Slovensku – vývoj šírenia vírusu od sme.sk

Otváracie hodiny Supermarketov Kaufland, Lidl, Billa, TESCO v Senici

Otváracie hodiny potravín Jednota v Senici

Ako prežiť koronavírus v izolácii (dôchodcovská edícia)

Ako prežiť koronavírus v izolácii (knižná edícia)