Budova Autoskla v Senici

Autosklo Senica

Senická stálica v oblasti opravy a výmeny autoskiel. Najvyšší stupeň kvality služieb si držia už dve dekády.

Firma Autosklo Senica – D.A.J. plus, s. r. o. sídli v novozrekonštruovaných priestoroch na Priemyselnej ulici 2705 v Senici, v blízkosti priemyselného parku.

Autosklo Senica

20 rokov expertmi

Podnik funguje na trhu už 20 rokov a okrem pána majiteľa vo firme pracujú ďalší traja experti v oblasti autoskiel.

Komplexné služby sú ich devízou

V Autoskle sa môžu pochváliť celým radom služieb pre vozidlá. Venujú sa oprave a výmene autoskiel – čelných a zadných skiel, bočných okien a spätných zrkadiel. Sú schopní obslúžiť celý vozový park – od osobných áut, cez dodávky, až po autobusy a kamióny. O kvalite ich služieb svedčí aj dlhoročná spolupráca so senickým autodopravcom NAD-RESS Senica, a.s.. Venujú sa tiež lešteniu svetiel, montáži autofólií a montáži ťažných zariadení.

Autosklo Senica

Pomôžu v prípade poistnej udalosti

Medzi bohaté služby firmy Autosklo patrí aj asistencia v prípade poškodenia zasklenia na vozidle. V prípade, že má klient havarijné poistenie, vedia v Autoskle vybaviť všetky potrebné náležitosti – od osobnej prehliadky poškodeného vozidla, cez komunikáciu s poisťovňou, až po spísanie potrebnej dokumentácie. Klient teda v prípade tejto nepríjemnej udalosti, okrem podpisu dokumentácie, nič nerieši. Výmena či oprava poškodeného skla je rýchla a komfortná, vozidlo sa klientovi vráti za 3-5 hodín. Podrobnosti o priebehu opravy skla s PZP a havarijným poistením.

Kvalitné autosklo za priaznivé ceny

Majiteľ firmy uvádza, že cena zasklenia vozidla sa odvíja od viacerých faktorov: od kvality skla, výbavy (kamery, tónovanie, vyhrievanie) a náročnosti výmeny. Montujú rôzne druhy skiel: klasické (tónované do zelena), solárne, s dažďovým a svetelným snímačom, s vyhrievaním, alebo vybavené kamerami.

Autosklo Senica

Individuálny prístup

Konkrétny postup opravy sa udáva až po fyzickom posúdení v Autoskle. V určitých prípadoch je možné sklo len zalepiť – najmä po bokoch čelných skiel, pri menších poškodeniach, najviac vo veľkosti dvojeurovej mince. K výmene skla sa povinne pristupuje pri poškodeniach v zornom poli vozidla.

Autorizovaná oprava

Po dokončení opravy a výmeny zasklenia vozidla bude klientovi vystavený certifikát o oprave – ktorý uznáva aj polícia a STK.

Autosklo Senica

Ochota a flexibilita

„Ťukli“ ste sklo v piatok poobede? Po telefonickej dohode sa v Autoskle vedia časovo prispôsobiť a pomôcť v prípade potreby aj v sobotu. Túto možnosť využívajú najmä autodopravcovia, pre ktorých je sobota jediným dňom, kedy majú vozidlá k dispozícii na prípadné opravy.

Otváracie hodiny

Pondelok – Piatok
8:00 – 16:00

V sobotu podľa dohody

Kontakt

E-mail: daj.plus zavinac slovanet.sk
Mobil: 0910 919 009; 0910 905 357

Viac informácií nájdete na ich webe alebo Facebookovej stránke.

Tento článok vznikol na základe platenej spolupráce medzi Autosklo Senica a Senica Plus.

Ďakujeme!