Rezidenčný projekt Pri Parku v Senici

Chystáte sa investovať do bývania v ktorom prežijete najbližšie roky? Či dokonca usadiť sa a založiť si rodinu? Otázke, či kúpiť radšej starší byt alebo novostavbu, sa nevyhnete.

Kúpa nehnuteľnosti je bez pochýb veľkým krokom. So stále rastúcimi cenami nehnuteľností, rastie aj zodpovednosť. Veľa rodín pri výbere bývania tlačí práve rozpočet, a preto sa cena pri kúpe nehnuteľnosti stala hlavným kritériom. Treba si však uvedomiť, že kúpna cena bytu nemusí byť tou finálnou. Ešte niekoľko rokov vám bude toto rozhodnutie mesačne ukrajovať nemalé čiastky z vašej peňaženky. Je iba na vás, ako zodpovedne sa k tak dôležitému kroku, akým je kúpa nehnuteľnosti, postavíte.

Je dôležité dopriať si kvalitné informácie či pomoc realitných maklérov a rozlúsknuť často pokladanú otázku – starý byt či novostavba?

Odborníci a realitní makléri odporúčajú práve investíciu do novostavieb. Pozrite sa na niekoľko dôvodov, prečo sú novostavby považované za zodpovednejšiu a zmysluplnejšiu voľbu. Možno vám uľahčia rozhodovanie.

Investícia do budúcna

Je pravdou, že cena pôvodných panelových bytov môže byť aj o 20-30% nižšia, no nezabúdajte na to, že z pohľadu investície bude hodnota vašej investície už len a len klesať.

Na druhú stranu investícia do novostavby znamená istotu, že váš majetok bude na hodnote naďalej rásť. A výraznejšie ako cena staršieho bytu. Pretože ľudia v prvej voľbe siahajú po nových bytoch. Až keď tie nepokrývajú ich požiadavky, vyberajú zo starších.

O pár rokov, bude váš byt stále zaujímavou a pútavou ponukou na trhu.

Rekonštrukcie a zateplenie

Väčšina panelových domov pochádza ešte z čias komunizmu a ich vek sa ráta na niekoľko desiatok rokov. Pri starom byte sa tak často nevyhnete zatepleniu domu, rekonštrukcii spoločných priestorov alebo potrebnej výmene stupačiek. Všetko sa hradí z fondu opráv, do ktorého máte povinnosť mesačne prispievať nemalou sumou.

Pri novostavbe tieto starosti väčšinu odpadávajú. Nové panelové domy sú stavané z najmodernejších materiálov za použitia inovatívnych technológií.

Pozrite sa na vznikajúce nové moderné byty v Senici.

Nižšie mesačné náklady

Nie je tajomstvom, že prevádzkové náklady pôvodných bytov sú oveľa vyššie. Môžu prekročiť až 50 % z bežnej ceny mesačných nákladov novostavby. Rozdiel vo výške 100 € mesačne je úplne bežný a môže byť dokonca aj vyšší.

Novostavby sú vyrobené z kvalitnejších materiálov, ktoré vám dokážu ušetriť značné finančné prostriedky na kúrenie, vodu či elektrinu. Automatické zariadenie vám každý deň spočíta, koľko ste minuli vody či tepla, a tak máte skvelý prehľad vo vašich výdajoch.

Čistota spoločných priestorov

Všetci poznáme neúnavné, no povinné upratovanie chodieb, schodísk, vchodov či odhŕňanie napadaného snehu pred bytovkou.

V novostavbe je o tieto práce automaticky postarané. Priplatíte si za to síce pár eur, no prostredie a okolie vašej bytovky je vždy upravené a čisté.

Vlastné garáže

Áut v mestách stále pribúda a situácia z parkovacími miestami je čoraz horšia. Väčšina novostavieb vám vie zabezpečiť vlastnú garáž či vyhradené miesta pre vaše automobily. Nemôže sa teda stať, že by ste mali problém zaparkovať vaše auto aj v tej najväčšej špičke.

Moderné a účelné dispozičné riešenie

Staré paneláky sa vyznačovali veľkorysými chodbami či malými kúpeľňami.

Návrhy interiéru novostavieb robia vždy špičkoví architekti, a tak sú nové byty dobre dispozične riešené a zároveň dizajnovo pokrokové.

Bezbariérový prístup

Podľa európskych noriem musí mať každý novýbytový dom bezbariérový prístup.  Nové bytové domy sú navrhnuté tak, aby ste ani s kočíkom nemuseli prekonávať schody ani žiadne ďalšie prekážky, či už idete z vnútorného parkoviska alebo z prechádzky.

Máme pre vás skvelú ponuku

V okresných mestách na Záhorí veľa novostavieb bytov nenájdete. Väčšinou sú k dispozícii na predaj pozemky v okolitých obciach. Predsa len, v Senici sa situácia zmenila. Nový projekt Pri Parku je už v predpredaji – a momentálne za zvýhodnené uvádzacie ceny! Pozrite si ponuku bytov v projekte – priparku.sk/ponuka-bytov.