VideoKlip – BitchpleaSE – ARMY prod.CROOPY

Mladá skupina z nášho mesta Senica, ktorá sa skladá z dvoch členov /MC/ Clown & Herecc (Rasťo Návrata & Jaroslav Sabo), ktorí majú len 18 a 19rokov. Na lokálnej hiphopovej scéne pôsobia od roku 2013. Medzi ich najlepšie skladby patrí napr. HUDBA SPÁJA, ktorú produkoval známy MC, producent Majself a na hosťovačke sa objavil RnB spevák Jaro Závodský (TMrecords) a LIBi (Libor Málek).

Skupina BPSE chystá svoj debutový MIXTAPE „PRVÝ DIAMANT“ z ktorého už sú nejaké skladby vonku, ako napríklad skladba „ARMY“ na ktorú sa natočil aj podarený videoklip. Na mixtape budú rozlišné hudobné štýly od klasického samplovaného boombapu až po trvdý TRAP. Ľudia sa môžu tešiť na Slovensko (SENICA) Anglickú (LONDON) spoluprácu s Londýnskym MC XYM, na ktorú spravil BEAT taktiež Majself. Nahrávajú v štúdiu LIBiRecordZ o mix a master sa stará všestraný pánko MC, PRODUCENT, MIX MASTER INŽINIER LIBi (Libor Málek)

„BPSE ARMY vzniklo po nátlaku na náš štýl života, a bolo treba zaškoliť rodný lokál. Samotné video sa natáčalo v areále Slovenského Hodvábu v SENICI, o produkciu videa sa postaral, ako vždy talentovaný Seničan Dominik Fletcher. Hudbu produkoval Croopy. Dlho sme rozmýšlali nad témou až nakoniec vzniklo ARMY. Je to zatial náš druhý videoklip, ale možete ša tešiť na pestrú škálu ďalších skladieb a klipov od BitchpleaSE.“ vysvetlil Herecc

FANPAGE

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *